Loppemarked

Loppemarked pinselørdag

27. maj 2023

Traditionen tro holder Idrættens Venner stort loppemarked igen i år.


Siden efteråret har vores flittige hjælpere kørt Nordsjælland tyndt for at hente loppeeffekter. Og det er blevet til rigtig mange gode og finde ting.


Pinselørdag den 27. maj 2023 kl. 9.00 – 13.00 går det løs.


Masser af gode ting sættes til salg, alt fra stort til småt, så det skulle være muligt at gøre et rigtig godt køb eller få supplerede de manglende køkkenting mv.


Kl. 11.00 bliver der afholdt auktion over de bedste effekter. Det kan ikke afsløres endnu, hvilke ting, der sættes på auktion, men det er helt bestemt et besøg værd.


Loppemarkedet er på Idrætspladsen, Tisvilde Bygade 35. Der er gode parkeringsmuligheder på pladsen.

 

Det koster 20 kr. pr. person i indgang. - Der er kun kontant betaling.


Før vi åbner er det muligt at købe kaffe og ostemad, for mad og drikke skal der til, før man er klar til de store indkøb og efterfølgende kan man få stillet den værste sult ved køb af pølse m/brød, øl og vand samt kaffe og hjemmebagte æbleskiver. Og der er også lidt godt til børnene.


Overskuddet fra loppemarkedet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastikforening. Vi har blandt andet ydet bidrag til VTF, hvor en masse glade fodboldspillere har været i Italien. Ligeledes har vores skytteafdeling også nydt godt af tilskud fra IV.

 

Så mød op og vær med til at samle penge ind til vores idrætsudøvere samt de frivillige trænere, der yder et stort arbejde for vores børn.


Vi glæder os til at se rigtig mange gæster til loppemarkedet.